Cadeaubon

Yurt overnachting: Een uniek geschenk

€85,-
Uniek cadeau

Met onze cadeaubon geef je een avontuur in een envelop! Leuk als aardigheidje, voor een verjaardag of bruiloft bijvoorbeeld. Of natuurlijk zomaar, omdat je vind dat iemand wel een dagje natuur verdient! Je krijgt een echte kaart, met de post toegestuurd. Lekker ouderwets, wel zo leuk.

Inclusief

Je krijgt een mooie kaart thuis gestuurd. Lekker ouderwets, gewoon via de post. Met deze kaart kan je op het moment zelf iets leuks geven. De gasten hoeven niet direct te boeken. De bon is in overleg in te leveren op iedere dag tot drie maanden na de datum waarop je deze geeft. Dus ook in het weekend en op feestdagen, op alle locaties! De bon is €42,50 per persoon en dat is inclusief: beddengoed/handdoeken/kachelhout/kook en ontbijt benodigdheden/toeristen belasting/frisse lucht en vogelgeluiden.

  • Met de post thuisgestuurd
  • 1 jaar geldig
  • Keuze uit data
  • Keuze uit locatie

Mail naar hallo@theyurtproject.nl Geef je daarbij even je eigen adres op? Dan kunnen we je de kaart toesturen. Je kan dan meteen aangeven of we nog ergens rekening mee kunnen houden tijdens het verblijf. Zoals kinderen, honden of andere bijzonderheden. Een bon is geldig wanneer deze is ondertekend en een geregistreerde actiecode heeft.

Cadeaubonnen

Verraste Gasten

Aantal yurts