Cadeaubon

Yurt overnachting: Een uniek geschenk

va. €25
Uniek cadeau
Met onze cadeaubon geef je een avontuur in een envelop! Leuk als aardigheidje, voor een verjaardag of bruiloft bijvoorbeeld. Of natuurlijk zomaar, omdat je vind dat iemand wel een dagje natuur verdient! Je krijgt een echte kaart, met de post toegestuurd. Lekker ouderwets, wel zo leuk.

Inclusief

Je krijgt een mooie kaart thuis gestuurd. Lekker ouderwets, gewoon via de post. Met deze kaart kan je op het moment zelf iets leuks geven. De gasten hoeven niet direct te boeken, dat kunnen ze zelf op ieder moment met de actie code via:de site. De bon is in overleg in te leveren op iedere dag tot het einde van het seizoen op datum waarop je deze geeft. Dus ook in het weekend en op feestdagen, op een locatie naar keuze!

Alle overnachtingen zijn  inclusief: beddengoed/handdoeken/kachelhout/kook benodigdheden/toeristen belasting/frisse lucht en vogelgeluiden.

  • Met de post thuisgestuurd
  • 1 seizoen geldig
  • Keuze uit data
  • Keuze uit locatie

Mail naar hallo@theyurtproject.nl Geef je daarbij even je eigen adres op? Dan kunnen we je de kaart toesturen. Je kan dan meteen aangeven of we nog ergens rekening mee kunnen houden tijdens het verblijf. Zoals kinderen, honden of andere bijzonderheden. Een bon is geldig wanneer deze is ondertekend en een geregistreerde actiecode heeft.

De kosten van een overnachting beginnen op 42,50 per persoon. Voor een cadeuabon mag je als gever zelf een bedrag kiezen. Dit bedrag wordt via de code als korting gerekend bij de boeking. Of geef een 100% overnachting cadeau voor 99,95. 

 

Cadeaubonnen

Verraste Gasten

Aantal yurts