Over

Informatie over de overnachting
& Over de Yurt

Veluwe
Eeuwen oude traditie
6 Yurts, 4 locaties
Vanaf €75/nacht
Authentiek

Yurts uit Mongolië

Deze authentieke Gers (zoals Yurts in Mongolië worden genoemd) zijn gemaakt in een werkplaats in Ulaanbataar, Mongolië. Daar hebben we ze persoonlijk opgehaald en zijn ze met de trans-siberië expres naar Nederland gekomen.

Hier staan de Gers op de meest prachtige plekken rond de Veluwe. Een heerlijke uitvalsbasis voor jouw Veluwe wandeling, fietstocht of ander avontuur. Of een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. Een dagje helemaal back to basic, zonder dat je iets te kort komt.

Wat we bieden

Voorzieningen, Services, & Reisgids

Fris gewassen beddengoed en lakens
Extra warme dekens
Coco-mat Matrassen
Handdoeken
Natuurlijke verlichting & Kaarsen
Ingerichte keuken
Haardhout
Houtkachel
Dutch Oven
Renkums Beekdal
Het Renkums beekdal is een prachtig gebied om te verkennen, wandelend of fietsend. Vanaf de Ger is het mooi om de beek te volgend voor een avontuurlijke wandeling langs de paradijsbeek. Ook loopt er een stuk Veluwe Zwerfpad langs de Ger. De twee klompenpaden over het landgoed zijn een leuke wandeling van een paar uur.
De Hoge Veluwe
Een levendig park waar veel wild te spotten is. Ontdek de ‘big 5’ met de boswachter of pak de gratis ‘witte fiets’ bij de ingang van het park. De afwisseling van stuifzand, heide, bosgebied en weiland maakt het een divers stukje natuur in Nederland.
Kasteel en park Cannenburch

Op loopafstand vanaf onze Ger in Vaassen. Het van oorsprong middeleeuwse kasteel Cannenburch ligt in een prachtig oud parkbos met weilanden en vijvers. Het kasteel kan worden bezocht, in de omgeving kan worden gewandeld en gefietst.

Het Kröller-Müller Museum
In het Kröller-Müller Museum vind je de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld: bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen. In de Van Gogh Galerij zijn in wisselende opstelling circa 40 werken van Vincent van Gogh te zien. Daarnaast zie je er topstukken van moderne meesters als Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan.
Veluwse Bron
Wellnessresort de Veluwse Bron ligt tussen Apeldoorn en Zwolle midden in de mooie Veluwse natuur van Emst. Op een landgoed van 21 hectare groot is meer dan 9.000 m2 aan wellnessfaciliteiten te vinden. Geniet van ware gletsjergrot, een riant kruidenbad of een compleet Oosters badhuis.
Recreatiegebied Kievitsveld
Het Recreatiegebied Kievitsveld staat bekend als het ‘best bewaarde geheim van de Veluwe’. Meer zo geheim is dit mooie gebied niet meer. Bezoekers weten het strand en het meer met mooi weer zeker te vinden. Voor zonaanbidders is er een strand en in de omgeving zorgen diverse aanbieders voor vertier op het water.
Wat je wilt weten

Informatie

Alle Yurts zijn met de auto tot aan de ingang te bereiken. Voor de route naar jouw plekje krijg je bij boeking een uitgebreide beschrijving. Alle Yurts zijn ingericht met een houtkachel in het midden, genoeg hout voor de kachel en een gaspit.

Checkin & Checkout

Op al onze plekjes ben je vanaf een uur of 15:00 van harte welkom. Checkout is rond een uur of 11:00. Een eerdere aankomst of later vertrek kunnen we ivm aangescherpte corona maatregelen niet bieden. 

Algemene voorwaarden
Wij heten u van harte welkom in The Yurt Project / onze Ger bed and Breakfast en wij verzoeken u zich op de hoogte te stellen van deze algemene voorwaarden.
Huis Regels
In een Yurt heb je veel vrijheid en leef je mét de natuur. De gehele Yurt is van natuurlijk materiaal, graag vragen we u om rekening te houden met een aantal zaken.
Privacy Policy
We gaan zo zorgvuldig mogelijk om met jouw persoonsgegevens en behalve voor de boekingen hebben we ze nergens voor nodig. Dus gebruiken we ze verder ook niet.