Over Ons

Authentieke Yurts, Midden op de Veluwe (Gld, NL)

Deze authentieke Gers (zoals Yurts in Mongolië worden genoemd) zijn gemaakt in een werkplaats in Ulaanbataar, Mongolië. Daar hebben we ze persoonlijk opgehaald en zijn ze met de trans-siberië expres naar Nederland gekomen.

Hier staan de Gers op de meest prachtige plekken rond de Veluwe. Een heerlijke uitvalsbasis voor jouw Veluwe wandeling, fietstocht of ander avontuur. Of een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. Een dagje helemaal back to basic, zonder dat je iets te kort komt.

De mooiste Yurt van de Veluwe – Renkum

Een mooie ruime (40m2) authentieke Mongoolse Yurt, letterlijk tussen de bomen. De ruimte is werkelijk magisch en de stilte van het bos bied een bijzondere ervaring.

Ruime Ger tussen de bomen – Renkum

Onze mooie ruime (30m2) authentieke Ger staat op een rustig natuurkampeerterrein. Rij kilometer over een onverharde weg door het bos om er te komen. Leef met de natuur!

Knusse Yurt in het bos – Renkum

Een knusse authentieke Mongoolse Yurt van 20m2 midden in het bos, letterlijk tussen de bomen. Deze locatie is werkelijk uniek en voor de echte natuurliefhebber. Overnacht met enkel basis voorzieningen.

Knus pension aan de Veluwe – Vaassen

Nabij de de Veluwe op een rustig terrein van een kleinschalig pension aan de bosrand. Dé perfecte uitvalsbasis voor jouw Veluwe avontuur.

Bioboerderij de Horsterhof – Duiven

De Yurt staat in een grasveld naast de koeien weide. (aaien mag!) Maak ook kennis met de biggen en kippen. En kook je avond eten in de Dutch oven vanuit ons verse groenten pakket.

Yurt aan de Noord Veluwe – Emst

Een knusse Yurt (Ger) om verliefd op te worden. De 20m2 ruimte is rond met in het midden een kachel waarop ook gekookt kan worden in de Dutch oven.

Welkom in het bos! Wanneer begint jouw avontuur?

Van: Tot: Check beschikbaarheid