Slapen in de natuur cocomat yurt matras

Sleep on Nature: Cocomat

In onze Gers (Yurts) slaap je midden in de natuur. Door onze samenwerking me COCO-MAT slaap je nu ook óp natuurlijke producten #sleeponnature. In onze prachtige 40m2 ger in Renkum – De mooiste Yurt van de Veluwe – staat een prachtig bed met COCO-MAT matras. Ook vind je er vele COCO-MAT producten zoals een handige slaapbank/poef, kussens, badjassen, meubels, heerlijk beddengoed, handdoeken en aromatherapie kussentjes.

Slapen in de natuur cocomat yurt

Cocomat

Bij COCO-MAT geloven ze dat een gelukkige, gezonde en duurzame ‘manier van leven’ begint met echt goede en weldadige nachtrust. COCO-MAT staat voor een ‘way of life’ waarbij een duurzame en circulaire levensstijl voorop staan – en dat voel en zie je in alles wat ze doen.

De mooiste yurt van de Veluwe cocomat

De liefde, de Griekse gastvrijheid en de positieve energie waarmee de producten worden vervaardigd, gekenmerkt door een unieke blend van natuurlijke materialen om jou de perfecte ondersteuning te bieden om volledig te ontspannen (denk aan kokosvezels, natuurlijk rubber, wol, katoen, zeegras, paardenhaar, zijde, linnen en hout). Alle producten zijn handgemaakt in sociale workshops, van duurzame bronnen. ‘Relax, unwind. Get into the COCO-MAT state of mind.’

Slapen in de natuur cocomat yurt

Matras: Atlas

Vakkundig met de hand gemaakt, van uitsluitend natuurlijke materialen: natuurlatex, met rubber beklede kokosvezel en zeegras, verkregen in het mediterrane kustgebied van Griekenland. Uit zeegras komt geleidelijk jodium vrij, een essentieel sporenelement dat weldadig is voor de luchtwegen. De tweepersoonshoezen met rits zijn gemakkelijk af te halen om te worden gewassen voor optimale hygiëne. De gewatteerde matrashoes is gemaakt van hoogwaardige katoen en zuivere scheerwol.

Slapen in de natuur cocomat yurt matras

Atlas is geschikt voor alle lichaamstypen en is helemaal metaalvrij. Het unieke aan Atlas is de keuzemogelijkheid tussen een zachte en een stevige kant. Atlas sluit perfect aan op hoe jij graag slaapt, omdat je zelf kunt kiezen tussen een elastische of minder elastische ondergrond.

Slapen in de natuur cocomat yurt matras

Hoofdkussen Narkissos I

Het ultieme kussen voor een heerlijk weldadige nachtrust. Dit kussen geeft optimale steun voor hoofd en nek. Door de naad in het midden kan de vulling niet verschuiven en ontstaat er een zacht nestje voor het hoofd. Gevuld met vlokken natuurlatex voor optimale ondersteuning voor hoofd en nek. Geschikt voor alle lichaamstypen.

Slapen in de natuur cocomat yurt matras

Slapen op puur natuur

Wil je proef-slapen op het atlas matras? Boek dan een nacht in de mooiste Yurt van de Veluwe! Daar kan je meteen kennis maken met het beddengoed, de kussens, en de aromatherapie. Een heerlijke ruimte om tot rust te komen en inspiratie op te doen.

Slapen in de natuur cocomat yurt matras

voor meer informatie over COCO-MAT check: COCO-MAT.COM    |    IG:@cocomatnl   |   FB:@cocomat.nl