Back to basic overnachten in een Yurt in het bos, nabij het Veluwemeer. Ga er tussenuit in de kerstvakantie.

Kerstvakantie back to basic yurt veluwemeer

Op de prachtige locatie van Terrawolde staat een back to basic yurt tussen de bomen. In de zomer een bruisend voedselbos, in de winter een heerlijke plek om je terug te trekken en tot rust te komen omdat je er bijna alleen op de wereld bent.

Even niemand om je heen

In het Horsterwold kun je geweldig wandelen tot aan het Veluwemeer. Met name in de Kerstvakantie is het heerlijk rustig in het bos terwijl je kunt uitwaaien aan het water! Wist je dat Het Horsterwold een van de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland is? En daar middenin kan je overnachten in jouw eigen authentieke mongoolse Yurt.

Rust vakantie kerst veluwemeer

Wilde paarden

Net als op de steppes van Mongolie lopen er in stukken van het Horsterwold wilde paarden vrij rond. Je waant je even helemaal weg van de maatschappij als je deze geweldige dieren ziet lopen in vrijheid. En natuurlijk past dat helemaal in de Mongoolse sfeer.

Kerstvakantie bij de houtkachel

Geniet van het knapperend vuurtje van de houtkachel. Zo is het wel heel erg kerst! Op de kachel kun je zelfs koken. Vooral stoofpotjes in de grote stalen pan doen het heel goed op het vuur. Zoals bijvoorbeeld deze Vegan paddestoelen stoofpot. Lekker pruttelen op de kachel terwijl je buiten houtjes hakt.

Koken op de kachel Yurt

In de kerstvakantie is op deze plek nog wat ruimte, maar wees er snel bij want de weekenden lopen al aardig vol! Boek hier:

Yurt in Zeewolde
Yurt back to basic