Een prachtige locatie in Zeewolde, met een compleet natuurbelevingsconcept: Terra Wolde! Wat een heerlijke plek aan het water. Met moestuin cafe en pluk bos. Een uniek concept wat opgezet is door een enthousiaste ondernemer met passie voor de natuur. Natuurlijk zetten we daar een Yurt-project-Yurt neer! Hier hebben we zin in!

Terra Wolde & The Yurt Project

Je komt aan op een heerlijke plek met een prachtige moestuin, waaruit ook gekookt wordt door Terra Wolde. Op het ruime terrein is een open plek in het bos gemaakt speciaal voor de Yurt. Je zit dus echt heerlijk alleen op jouw plekje tussen de bomen.

Aan het water en in het bos

De prachtige locatie ligt enkele kilometers van Zeewolde en het Veluwe meer. Zeewolde dorp heeft een leuk strand aan de randmeren. Er is een wandel-kabouterbos is 1,5 km verderop en de stille kern is een mooie wandelafstand van onze bostuin.

Ook kun je paardrijden bij naturehorse paradise en lekker struinen door het 3600 hectare grote loofbomen bos wat rijk is aan konikspaarden, bevers en er worden zelfs dassen gesignaleerd.

Boeken