Four Love Clover

Catching dreams

with creativity

Arnhem
Op bestelling
Inspiratie
Persoonlijk
with ♥ by Marloes

Dromenvangers

Ik droom de hele dag door, soms slapend, soms meditatief en vaak klaarwakker. Ik droom over het hier en nu en over later. Over het mogelijke en het onmogelijke, wat mogelijk wordt, want als je het kan dromen hoef je alleen nog je ogen te openen en je dromen te gaan leven.

Één van mijn dromen is het delen van dromen. Het delen van het vertrouwde, het warme, het liefdevolle en het rustgevende wat zij te bieden hebben. Door middel van dromenvangers creëer ik een sfeer, een middel waar deze dromen ontstaan en worden ‘gevangen’.

 

Four Love Clover

De eerste twee dromenvangers die ik maakte, maakte ik in Australië. Mijn reis door Australië was een avontuur dat begon als een droom. Een avontuur waar ik leerde te blijven dromen, juist als ik wakker was. Ik stopte liefde in deze dromenvangers en gaf ze aan zij die mij lief waren. Een warme gloed vulde mijn lijf.

First love

Een thuisgevoel

Eenmaal terug in Nederland zette ik deze passie door. Ik creëerde mijn eerste ‘Four Love Clover’ dromenvanger: ‘First Love’. Nog altijd hangt zij boven mijn bed. Ze maakt me kalm en zorgt voor een thuisgevoel. Thuis bij mijzelf.

Nu, ongeveer 4 jaar later, mag ik steeds meer die liefde voor dromen delen. Ik laat dromen in mensen tot leven komen door persoonlijke dromenvangers voor ze te creëren én door middel van het geven van workshops.

Bekijk four.love.clover op instagram

Crossing Paths

Een bijzonder aandenken

Dromen in een Ger

En toen kwam Hanna op mijn pad. Outdoor Hanna met haar prachtige bos wilde krullen en haar enorme liefde voor viervoeters, het frisse buitenleven en natuurlijk: de Ger’s. Hanna vroeg mij een dromenvanger te maken voor in een van haar Ger’s. Met enthousiasme ging ik voor haar aan de slag. 

Crossing Paths

Zo kwam de dromenvanger ‘Crossing Paths’ te hangen in de grote Ger in Renkum. Wat kwam hij daar goed tot zijn recht. Twee gasten later kreeg de dromenvanger een nieuw huisje. De gasten wilden de dromenvanger graag als aandenken aan hun bijzondere overnachting in de Ger. Fantastisch!

Inspiratie

Een mooi cadeau

Vol inspiratie en liefde mag ik aan de slag voor de andere Ger’s van Hanna. Daar kom je mijn dromenvangers zeker tegen. Ben je benieuwd naar mijn werk? Of geïnteresseerd in een persoonlijke dromenvanger? Wees welkom op mijn pagina op instagram: @four.love.clover. En voel je vrij om mij een berichtje te sturen. Ik maak met liefde een persoonlijke dromenvanger voor jou of een van je geliefden.

 

Oh en vergeet niet jezelf een nachtje in de Ger cadeau te doen! Het is werkelijk een onvergetelijke beleving.

Bestel je eigen dromenvanger

Op maat gemaakt

Persoonlijk voor jou op maat gemaakt, of kies er een uit de collectie die je aanspreekt. 

Custom made
Arnhem
anne_marloes@hotmail.com