Updated 29/01/2021
Hoe zit het met corona en kampeer terreinen? Vooralsnog zijn onze kampeergelegenheden beperkt toegankelijk voor onze gasten.

Vroege check in en late check out is NIET MOGELIJK ivm aangescherpte schoonmaak regels. Helaas.

Let op: Ivm de AVONDKLOK, kom op tijd. Mochten er vragen zijn waar je hulp bij nodig hebt, stel ze op tijd. We wonen niet naast de Yurt dus kunnen je tot 21:00 helpen.

Maximaal 2 personen per Yurt.

The Yurt project houd de nieuwsberichten over het Corona virus dagelijks in de gaten en handelt waar nodig. The Yurt Project houdt de richtlijnen van het RIVM, de brancheorganisatie Recron en overheden aan.

Wat betekent dit voor gasten

  1. Voorkom verspreiding en blijf zoveel mogelijk thuis. Ook als je fit bent. Het is niet de bedoeling dat we allemaal massaal gaan reizen door Nederland.
  2. Houd ook op onze terreinen van ons en van anderen 1,5 m afstand. We schudden geen handen bij ontvangst.
  3. Was vaak je handen. Doe dit met zeep en minimaal 2 minuten.

Voor al onze overnachtingen geld:
– Er kunnen alternatieve toilet mogelijkheden zijn geïnstalleerd
– Bij directe maatregelen van de overheid of gemeente kan een boeking direct geannuleerd moeten worden.
– Ga verantwoordelijk om met hygiene, zoals wij dat ook doen
– Bij niet naleven van regels RIVM door gasten is directe verwijdering van het terrein zonder teruggave van boekingskosten.
– Kom niet met het openbaar vervoer.
– Hou je aan de inchecktijden ivm schoonmaak eisen.
– Maximaal 2 personen per tent.

Als je zelf fit bent is het op dit moment nog in beperkte mate mogelijk om te komen overnachten. We worden geadviseerd door de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten waardoor we op de hoogte gehouden worden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.

Flexibele Annulering mogelijkheden

BELANGRIJK
Onze service: We gaan er van uit, wij komen er samen doorheen. Kan je niet komen omdat jij of iemand in jouw nabijheid symptomen of koorts heeft? Dan kan je bij ons een nieuwe boeking maken op een ander moment. Je krijgt een persoonlijke unieke code waarmee je in de boeking kalender een nieuwe boeking kan maken voor het zelfde bedrag. Wij houden rekening met jou, verzoek is dat jij ook rekening houd met ons mooie bedrijf, hopelijk redden we het dan door deze crisis en kunnen we nog jaren mooie yurt- belevingen aanbieden.

Door het vele schuiven in boekingen zijn er vaker last-minutes mogelijk. De boeking-kalender is up to date. Houd deze in de gaten. Alle boekingen vinden online plaats via deze kalender.

Faciliteiten

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet besloten om gemeenschappelijke toiletvoorzieningen te sluiten. Er kunnen per locatie aanpassingen gedaan zijn om individuele toilet mogelijkheden te creëren. Er zijn GEEN douche mogelijkheden op de locatie in Emst na.

Daarnaast bieden wij geen ontbijt, er zijn al weinig horeca gelegenheden in de buurt, hou er rekening mee dat je wat lekkers mee neemt voor iedere maaltijd. Dan kan je optimaal genieten van je hideaway. Er zijn op onze locaties al minimale faciliteiten, hou er rekening mee dat het echt back to basic is. Er is geen electriciteit.

Hygiëne maatregelen

Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Dit beleid volgen wij op. We verwachten van onze gasten dat ze verantwoordelijk omgaan met persoonlijke hygiene.

Onze tenten staan meer dan 50 meter uit elkaar en verwijderd van andere gebouwen. Je hebt de ruimte, houd deze ook van elkaar. Zoek geen ruimtes op waar anderen zijn.

Groepen

We zijn tot 1 Juni niet beschikbaar voor groepen van meer dan 2 personen die geen familie van elkaar zijn. Je bent dus met twee personen welkom, of met een gezin van max 3 personen. Hou ook rekening met de persoonlijke ruimte van anderen.

Kom niet met het openbaar vervoer

Verzoek: Kom niet met het openbaar vervoer. De locaties zijn slecht met het openbaar vervoer te bereiken. Bovendien is het een extra risico wat we op dit moment niet willen nemen.

Kampeergelegenheden

Vooralsnog is het toegestaan dat kampeergelegenheden open blijven voor gasten. Als we ons allemaal verantwoordelijk gedragen kan dit ook zo blijven. Houd minstens 1,5 meter afstand van elkaar. Ook tijdens jouw bos-wandeling. Ga niet met groepen wandelen.

Samen houden we Nederland gezond!