Hoe zit het met corona en kampeer terreinen? Vooralsnog zijn onze kampeergelegenheden toegankelijk voor onze gasten.

The Yurt project houd de nieuwsberichten over het Corona virus dagelijks in de gaten en handelt waar nodig. The Yurt Project houdt de richtlijnen van het RIVM, de brancheorganisatie Recron en overheden aan.

Wat betekent dit voor gasten

Als je zelf fit bent is er op dit moment geen reden om jouw Yurt overnachting te vermijden of af te lassen. We worden geadviseerd door de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten waardoor we op de hoogte gehouden worden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.

Flexibele Annulering mogelijkheden

BELANGRIJK Onze persoonlijke aanpak.
Onze service: We gaan er van uit, wij komen er samen doorheen. Kan je niet komen omdat jij of iemand in jouw nabijheid symptomen of koorts heeft? Dan kan je bij ons kosteloos annuleren of een nieuwe boeking maken op een ander moment. Je krijgt een persoonlijke unieke code waarmee je in de boeking kalender een nieuwe boeking kan maken voor het zelfde bedrag. Wij houden rekening met jou, verzoek is ook rekening te houden met ons mooie bedrijf, hopelijk redden we het dan door deze crisis en kunnen we nog jaren mooie yurt- belevingen aanbieden.

Door het vele schuiven in boekingen zijn er vaker last-minutes mogelijk. De boeking-kalender is up to date. Houd deze in de gaten.

Faciliteiten

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet zondag 15 maart j.l. besloten om horecagelegenheden te sluiten. Wij bieden geen ontbijt, er zijn al weinig horeca gelegenheden in de buurt, hou er rekening mee dat je wat lekkers mee neemt voor iedere maaltijd. Dan kan je optimaal genieten van je hideaway. Er zijn op onze locaties al minimale faciliteiten, hou er rekening mee dat het echt back to basic is.

Hygiëne maatregelen

Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Dit beleid volgen wij op. We verwachten van onze gasten dat ze verantwoordelijk omgaan met persoonlijke hygiene.

Onze tenten staan meer dan 50 meter uit elkaar en verwijderd van andere gebouwen. Je hebt de ruimte, houd deze ook van elkaar. Zoek geen ruimtes op waar anderen zijn.

Groepen

We zijn tot 1 Juni niet beschikbaar voor groepen van meer dan 3 personen die geen familie van elkaar zijn. Je bent dus met twee personen welkom, of met een gezin. Hou ook rekening met de persoonlijke ruimte van anderen.

Kom niet met het openbaar vervoer

Verzoek: Kom niet met het openbaar vervoer. De locaties zijn slecht met het openbaar vervoer te bereiken. Bovendien is het een extra risico wat we op dit moment niet willen nemen.

Kampeergelegenheden

Vooralsnog is het toegestaan dat kampeergelegenheden open blijven voor gasten. Als we ons allemaal verantwoordelijk gedragen kan dit ook zo blijven. Houd minstens 1,5 meter afstand van elkaar. Ook tijdens jouw bos-wandeling. Ga niet met groepen wandelen.

Samen houden we Nederland gezond!