Laat van je horen

Neem contact met ons op

Veluwe (Gld, NL)
0031 631771339
hallo@theyurtproject.nl

2 + 9 =

Na dol verliefd te worden op het land, de paarden, de levenswijze en de ongekende gastvrijheid besloten we een stukje van dit geluk mee naar huis te nemen. Zo ontstond de droom van een Ger midden in de Nederlandse natuur. Een Ger waar iedereen welkom is om te ontdekken hoe weinig je nodig hebt en hoe veel geluk dat oplevert. Welkom op de Veluwe, welkom in een Ger.

Liefs
Hanna

Wat je wilt weten

Informatie

Alle Yurts zijn met de auto tot aan de ingang te bereiken. Voor de route naar jouw plekje krijg je bij boeking een uitgebreide beschrijving.

Checkin & Checkout

Op al onze plekjes ben je vanaf een uur of 15:00 van harte welkom. Checkout is rond een uur of 11:00. Een eerdere aankomst of later vertrek kunnen we helaas in deze corona periode niet bieden ivm verscherpte schoonmaak. 

Algemene voorwaarden
Wij heten u van harte welkom in The Yurt Project / onze Ger bed and Breakfast en wij verzoeken u zich op de hoogte te stellen van deze algemene voorwaarden.
Huis Regels
In een Yurt heb je veel vrijheid en leef je mét de natuur. De gehele Yurt is van natuurlijk materiaal, graag vragen we u om rekening te houden met een aantal zaken.
Privacy Policy
We gaan zo zorgvuldig mogelijk om met jouw persoonsgegevens en behalve voor de boekingen hebben we ze nergens voor nodig. Dus gebruiken we ze verder ook niet.
BEZOEK DE VELUWE IN STIJL

We hebben een overnachting beschikbaar!

Bekijk de actuele beschikbaarheid en boek direct online of stel je vraag of deel je idee.